野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 2:35 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 大雷大雨的晚上
文章發表於 : 週日 5月 18, 2003 10:45 pm 

經過昨夜第一次二級山藝訓練露營,成晚大雷大雨不特只,仲有人夜晚2點幾3點玩歷奇,仲要大大聲玩喎,真係野外歷奇呀 :wa
ps:如果各同學仔有同感,可以回應 >.<

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 19, 2003 2:03 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

都係自己人je
你有冇叫過佢地唔好咁嘈?

人總為自己的愚蠢而付出代價
但在愚蠢過後我們又有甚麼呢

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 19, 2003 7:30 pm 
離線
蚺蛇級
蚺蛇級

sem8tim 寫:
都係自己人je
你有冇叫過佢地唔好咁嘈?

有人出過聲o架大叫:(可唔可以細聲D呀??),不過無人理咋 :?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 19, 2003 11:44 pm 
離線
Site Admin

各位同學仔,

大家應該留番 d 精神, 同埋要為其他人切想一下, 因為第二天仲要有精神及精力去繼續上堂丫 :mrgreen:

WA 唔要"熊貓學員"丫 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 大雷大雨的晚上
文章發表於 : 週二 5月 20, 2003 12:15 am 
離線
蚺蛇級
蚺蛇級

朱女 寫:
經過昨夜第一次二級山藝訓練露營,成晚大雷大雨不特只,仲有人夜晚2點幾3點玩歷奇,仲要大大聲玩喎,真係野外歷奇呀 :wa

都是一個體驗各經歷

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 大雷大雨的晚上
文章發表於 : 週二 5月 20, 2003 12:56 am 
離線
大帽級
大帽級

Jason 寫:
朱女 寫:

都是一個體驗各經歷

希望經過今次的經歷,同學們在以後的山野日子都唔好影響別人 :sleep

退修--一個比自己反思的空間同時間.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 20, 2003 12:29 pm 
離線
新仔級
新仔級

serena 寫:
各位同學仔,

大家應該留番 d 精神, 同埋要為其他人切想一下, 因為第二天仲要有精神及精力去繼續上堂丫 :mrgreen:

WA 唔要"熊貓學員"丫 :lol:

雖然取消了緊急露宿,都唔好攪到大家無覺好! :(
其實唔夠之後去行山,都有危險性!那晚我就睡了不足兩小時! :sleep

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 大雷大雨的晚上
文章發表於 : 週五 5月 23, 2003 12:15 am 
Be considerate! :)

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 26, 2003 8:31 pm 
離線
蚺蛇級
蚺蛇級

for Peter組 o既朋友仔 :)

圖檔

圖檔

"你好, 我地係野外歷奇,我地咱家並唔能夠聽到你既電話, 請你係"必"一聲之後,留底你既口訊,我地會盡快覆你的,bye bye "

byebye.....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 27, 2003 1:51 am 
唔該Bryan

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 27, 2003 1:54 am 
利利, 好大雨呀,
利利, d石頭好洗呀,
利利, 好大棵樹呀,

成晚就係聽住呢d說話.......

利利, 我想訓呀, 收聲啦...

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 02, 2003 9:12 am 
離線
Site Admin

TO: 各位二級山藝的學員

看過了大家的文章,對於當晚二級山藝學員的感受,
深表理解。若我是學員亦希望辛勞了一天後,能夠在休息
時有一個較寧靜的空間。

唯當日因天雨關係,歷奇活動之完結時間超出了預算,
引致是次二級山藝學員在休息的時間受到影響。對於學員反映
之意見,會作為日後推行歷奇活動之借鑒。不便之處,敬請見諒。
希望本會能繼續為大家提供野外技術的分享。

FROM: 施

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 10, 2003 9:01 pm 
之前有份文章.....己經......

唔通有D意見都唔可以發表咩

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 11, 2003 12:27 am 
離線
Site Admin

Anonymous 寫:
之前有份文章.....己經......

唔通有D意見都唔可以發表咩

有意見一定可以發表,多謝各位對本會的意見。

您們的意見本會會作為日後活動之借鑒。

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章