野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 4:06 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 97 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週日 6月 15, 2003 2:13 am 
離線
新手級
新手級

thank you so much~but i'm afraid i don't know one of u....so how to play ar...?in fact,i don't mind share the money(booking)....just mind will all of u really welcome me?because i'm only one (girl) to come... :?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 6月 15, 2003 9:15 am 
離線
新手級
新手級

哈哈!! Zecca 你係唯一的女仔....

咁其他D都係女人呀?? :hehehe

6月22夜晚我OK, 正!! 點約? 定係自已walk in? Share 場租當然冇問題.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 6月 15, 2003 8:59 pm 
Zecca 寫:
thank you so much~but i'm afraid i don't know one of u....so how to play ar...?in fact,i don't mind share the money(booking)....just mind will all of u really welcome me?because i'm only one (girl) to come... :?

其實當晚
paper, sannie, 都會到...可能有5-6個女仔
請當晚自己walk in , 你們入到來大叫一聲茶包就會出現!!! 8)
規則當夜先同大家講, 但自己要帶基本裝備
1. harness(冇場地有, 但要share)
2. rock shoe(太私人, 唔感借比你)
p.s. 當晚小弟有12個朋友左右, 希望一齊玩la

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週日 6月 15, 2003 11:16 pm 
離線
大帽級
大帽級

引言回覆:
茶包大兄 8) ,一直沒有見過你的真人

茶包結0左婚架喇....... :mrgreen:

6 月 22 日 東啟德, 有緣見! :)

:+:生存的人 活著的人
他們一起追求夢想
為的是超越傷痛的目標

走了的人 老了的人
他們心中仍充滿著那獨一的熱情:+:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 6月 15, 2003 11:24 pm 
離線
新手級
新手級

Anna,
i knew Teabag married already la~
so hurt ar~ :cry:
i really wanna learn things,don't have any other ideas :?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 6月 15, 2003 11:32 pm 
離線
新手級
新手級

i think i'll appear.... 8)
hope all of u will help and teach me...
because my experience is very new in sport climbing :mrgreen:
see all of u in 22/6,in fact,my name is Karen :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2003 12:12 am 
離線
新仔級
新仔級

我都想黎呀!歡迎我嗎? :bounce

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2003 12:45 am 
Zecca 寫:
Anna,
i knew Teabag married already la~
so hurt ar~ :cry:
i really wanna learn things,don't have any other ideas :?

唔緊要, 只要莎莉唔介意
i still MBA

報名
1.zecca
2.lorraine
3.chris
4.paper friend

最後由 teabag 於 週二 6月 17, 2003 10:31 am 編輯,總共編輯了 2 次。

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2003 12:49 am 
Zecca 寫:
i think i'll appear.... 8)
hope all of u will help and teach me...
because my experience is very new in sport climbing :mrgreen:
see all of u in 22/6,in fact,my name is Karen :lol:

唔好甘客氣
只是大家一齊玩下

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2003 12:51 am 
離線
大帽級
大帽級

teabag 寫:
i still MBA

I am already teabag's 2nd girl la ....... :kiss3` :) :mrgreen:

:+:生存的人 活著的人
他們一起追求夢想
為的是超越傷痛的目標

走了的人 老了的人
他們心中仍充滿著那獨一的熱情:+:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2003 12:52 am 
anna 寫:
teabag 寫:
i still MBA

I am already teabag's 2nd girl la ....... :kiss3` :) :mrgreen:

i love u :falllove

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2003 1:45 am 
離線
新手級
新手級

Thank you Teabag,Anna,Paper
give me this chance to learn :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2003 10:24 am 
離線
大帽級
大帽級

茶包
你都好疊馬丫,十二個人

我有位朋友佢都想來,佢係阿Mat,你SCA sport的同學仔
佢剛考完試,好耐冇玩
可以來嗎

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2003 10:43 am 
Zecca 寫:
Thank you Teabag,Anna,Paper
give me this chance to learn :)

你再甘客氣, 我就唔同你去!!!
朋友是唔需要客氣, 只要大家開心!!!

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2003 10:57 pm 
離線
Site Admin

荼包...究竟你仲有幾多條女呀?
咁我算係老幾呀??? :evil:
我吃醋的呀!
雖然我咁耐冇蒲頭...

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2003 1:51 am 
gracewin 寫:
我吃醋的呀!
雖然我咁耐冇蒲頭...

你都唔要我!!!! :cry: :cry:
其實我仲好愛你 :love

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2003 1:53 am 
paper 寫:
茶包
你都好疊馬丫,十二個人

我有位朋友佢都想來,佢係阿Mat,你SCA sport的同學仔
佢剛考完試,好耐冇玩
可以來嗎

自己報名la

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2003 4:02 am 
teabag 寫:
gracewin 寫:
我吃醋的呀!
雖然我咁耐冇蒲頭...

你真是萬千寵愛在一身啦! :wa :wa

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2003 10:30 am 
Anonymous 寫:
teabag 寫:
gracewin 寫:
我吃醋的呀!
雖然我咁耐冇蒲頭...

你是誰ar????

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2003 12:25 pm 
離線
蚺蛇級
蚺蛇級

茶包

我有幾位朋友對攀石深感興趣
他們可否參與該晚之活動呢??

:) :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2003 1:02 pm 
Jason 寫:
茶包

我有幾位朋友對攀石深感興趣
他們可否參與該晚之活動呢??

:) :)

不如下之先可以嗎
因為
我地12人
加wa3人
加tim3人
東啟德有d多人,
下次3家村再參加可以嗎??

若果1,2個都可以的
我想20個人左右

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 18, 2003 8:39 pm 
離線
Site Admin

Anonymous 寫:
teabag 寫:
gracewin 寫:
我吃醋的呀!
雖然我咁耐冇蒲頭...

雖則茶包好似好花心
但係我知佢只係鍾意食莎莉旦糕......
哈哈! 好彩旦糕唔嬲我地0者! :lol:

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 18, 2003 11:38 pm 
離線
新手級
新手級

茶包兄, 小弟現有2個 stupid questions:

1. 在旺角或太子有乜交通工具可以去到東啟德?

2. 我去到之後大叫 "{{{{{ 茶包 }}}}}" 但你聽唔到咁點算?? :?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 6月 19, 2003 1:36 am 
fat chris 寫:
茶包兄, 小弟現有2個 stupid questions:

1. 在旺角或太子有乜交通工具可以去到東啟德?

2. 我去到之後大叫 "{{{{{ 茶包 }}}}}" 但你聽唔到咁點算?? :?

1.我真的不知道, 可以問下大家
若mtr 就鑽石山下車, 穿過大磡村, 入新浦崗巴士站再入工廠區, 沿四美街直行便到
圖檔

2.再叫多次la

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週四 6月 19, 2003 2:43 am 
離線
Site Admin

搭巴士比搭地鐵近喎

途經彩虹道的巴士 -
3B, 5, 5C, 6D, 9, 15A, 21, 29M, 42C, 61X, 62X, 70X, 74A, 74X, 75X, 82X, 85C, 85M, 89B, 89C, 95, 111, 113, 269C, 671

在彩虹道, 近采頤花園站下車, 行入新蒲崗工廠區裡面....

途經太子道東的巴士 -
1A, 2A, 11B, 11D, 11X, 13D, 14, 15, 16, 17, 24, 26, 27, 28, 29M, 40, 42, 93K, 95, 98C, 101, 107, A22, E23

在舊機場貨運區對面下車, 落車位置是新蒲崗工廠區的外圍。
但小心....由於巴士路線眾多, 所以並不是所有巴士都在同一位置有站, 小心搭過頭, 到左彩虹村或甚至牛池灣就大煲啦 :twisted: , 所以請問問車長, 會好些。

最後由 serena 於 週五 6月 20, 2003 2:51 am 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 97 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :