野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週日 7月 22, 2018 4:36 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 82 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 29, 2008 10:12 am 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

唔唔, "上得呢個山就係自己人" (改篇自電影 "PTU" 的 著得呢件衫就係自己人)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 29, 2008 10:18 am 
離線
Site Admin

袁小信 寫:
唔唔, "上得呢個山就係自己人" (改篇自電影 "PTU" 的 著得呢件衫就係自己人)

好句~~ :mrgreen:

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 29, 2008 11:47 am 
離線
新仔級
新仔級

Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
friend 寫:
Mei Mei 寫:
袁小信 寫:
mei mei姐, 昨天又冇緣見你喇, 呵呵呵.......

有緣千里能相會啊!!!!
2:!
下次行山記得黎呀~

前日有無游繩落護土牆呀???? :wa

緊係無啦~~ :mrgreen:
我地揀左一條好好落ge 石樓梯落山~~
又快又舒服~~

[size=18]唉...早知我就去啦.....我係驚你地游繩咋!!!

嘜你唔係唔知醒咩,叫我地唔駛等你 :mrgreen:

我個日都同你講左有兩條路線比你選擇,如果你驚的話早d同我地講呀ma :lol:

對唔住呀~~Hilda, 你為左我嘥咁多口水問果幾個俊男果度既山型地勢...攞哂資料比我, 而我又甩你底.........請原諒我啦!!! :cry:

我果朝真係唔知醒既, 最衰都係周伯伯啦, 唔會有下次架啦!! :?

好啦!我原諒你la, 下次唔好la :mrgreen:

下次有咩擔心記住同我地講ah,我地一條Team黎架ma, 點會唔理你呢:lol:

我好感動呀~你地好有團隊精神!! !Hilda~睇嚟你已經嫁左比個山啦!!
:mrgreen: 幾時又去行呢, 要預埋我噃!
:)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 29, 2008 12:09 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

Mei Mei 寫:
Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
friend 寫:
Mei Mei 寫:
袁小信 寫:
mei mei姐, 昨天又冇緣見你喇, 呵呵呵.......

下次行山記得黎呀~

又快又舒服~~

[size=18]唉...早知我就去啦.....我係驚你地游繩咋!!!

我個日都同你講左有兩條路線比你選擇,如果你驚的話早d同我地講呀ma :lol:

對唔住呀~~Hilda, 你為左我嘥咁多口水問果幾個俊男果度既山型地勢...攞哂資料比我, 而我又甩你底.........請原諒我啦!!! :cry:

我果朝真係唔知醒既, 最衰都係周伯伯啦, 唔會有下次架啦!! :?

好啦!我原諒你la, 下次唔好la :mrgreen:

下次有咩擔心記住同我地講ah,我地一條Team黎架ma, 點會唔理你呢:lol:

我好感動呀~你地好有團隊精神!! !Hilda~睇嚟你已經嫁左比個山啦!!
:mrgreen: 幾時又去行呢, 要預埋我噃!
:)

而家應該改稱HILDA為 山李DRA DRA, 呵呵呵....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 7月 30, 2008 4:58 pm 
離線
新仔級
新仔級

Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
friend 寫:
Mei Mei 寫:
袁小信 寫:

下次行山記得黎呀~

又快又舒服~~

Hilda, 點解我地一級張証書咁耐都未有既, 你收左未呀?! :wa

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 7月 30, 2008 9:12 pm 
離線
Site Admin

引言回覆:
Hilda, 點解我地一級張証書咁耐都未有既, 你收左未呀?! 嘩嘩嘩

無咁快~到時留意証書發放

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 31, 2008 9:23 am 
離線
新仔級
新仔級

sze 寫:
引言回覆:
Hilda, 點解我地一級張証書咁耐都未有既, 你收左未呀?! 嘩嘩嘩

無咁快~到時留意書發放

唔該哂!~ :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 82 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :