野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 6:06 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 373 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567 ... 15  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 10:39 am 
離線
新仔級
新仔級

iris 寫:
咁日真係好熱呀, 不過大家都好認真, 主動咁去練習, 熱得辛苦得都真係好開心呀.

好高興可以同大家一齊面對, 經驗, 同渡過呢2日^^

琴日未有時間po相呀, 睇下今晚點啦heehee.

快d post相

唔知點解我睇唔到facebook d相

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 11:37 am 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

Hilda 寫:
friend 寫:
啊friend 組ge 朋友你地反左家之後有無念反起我在大家辛苦時ge 問題啊~
反左家之後第一樣野會做D 咩~~大家有無做啊?~~
:mrgreen:

Haha,返到屋企即刻隊左罐可樂,跟住沖完涼之後就昏迷左la……..

今朝諗番起呢兩日既訓練,很回味,正!

係~訓練雖然係好辛苦但完成之後念反真係好回味~哈~

lee 兩日啊friend 組心刻ge 事:
1. 二級班問路事件
2. Hilda 只可成功不可有小小錯誤ge 煲飯方法
3. 水車在lee 個天氣好想行多D
4. 成天星星
5. 房生得罪左好多人

睇來無咩人反左家之後唔係昏迷左~~ :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 11:46 am 
離線
活躍級
活躍級

我今朝上磅,輕咗4磅 :wa ,,,勁呀!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 12:58 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

chrischrisc 寫:
我今朝上磅,輕4磅 :wa ,,,勁呀!!

WA, 係咪咁利害呀....

http://hk.myblog.yahoo.com/stanliris/index?l=f&id=28

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 12:58 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

雞雞 寫:
iris 寫:
咁日真係好熱呀, 不過大家都好認真, 主動咁去練習, 熱得辛苦得都真係好開心呀.

好高興可以同大家一齊面對, 經驗, 同渡過呢2日^^

琴日未有時間po相呀, 睇下今晚點啦heehee.

快d post相

唔知點解我睇唔到facebook d相

你有冇註冊到facebook?

http://hk.myblog.yahoo.com/stanliris/index?l=f&id=28

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 1:30 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

iris 寫:
我今朝上磅,輕4磅 :wa ,,,勁呀!!

WA, 係咪咁利害呀....

點解我唔得嫁!!!!!天啊!!!!! :wa

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 3:45 pm 
離線
新仔級
新仔級

我每行一次就重磅一次,點解會係咁架?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 4:55 pm 
離線
活躍級
活躍級

可能係我有太多減肥空間了...或者有太多多餘嘅水份... :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 8:11 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

可能係我有太多減肥空間了...或者有太多多餘嘅水份... :cry:

你係咪一返去就磅呀, 未食嘢吧?

加上若只失去水份, 以你喝水量咁勁的人, 很快補充番ka咋喎haha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 8:23 pm 
離線
活躍級
活躍級

我第二日先磅 2:!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 8:24 pm 
離線
活躍級
活躍級

幾威武!
圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 8:40 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

有相睇啦 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 066&ref=mf

http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 066&ref=mf

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Friend組大合照
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 11:27 pm 
離線
活躍級
活躍級

http://www.facebook.com/photo.php?pid=7 ... =538216984

不過見唔到水車個樣~~~~好02

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 23, 2008 11:48 pm 
離線
活躍級
活躍級

friend 寫:
Hilda 寫:
friend 寫:
啊friend 組ge 朋友你地反左家之後有無念反起我在大家辛苦時ge 問題啊~

Haha,返到屋企即刻隊左罐可樂,跟住沖完涼之後就昏迷左la……..

1. 二級班問路事件
4. 成天星星
5. 房生得罪左好多人

仲有演技一流既隊長,訓覺時會幫我地點蚊香既社工姐姐,買貴左野Tommy,同埋經驗豐富既阿光 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 12:48 am 
離線
新仔級
新仔級

哈哈哈哈
基本上我係得罪哂成村人

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 12:57 am 
離線
新仔級
新仔級

Hello,我係"趙sir 組"既Isaac,好高興認識大家。

再來小組合照
圖檔

加送"緊急露宿"後的日出

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 1:02 am 
離線
新仔級
新仔級

我有facebook 架
kkchickie@hotmail.com
都睇唔到='(

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 1:08 am 
離線
Site Admin

welcome

大家記得申請埋登入"學員群組"的區域.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 1:16 am 
離線
新仔級
新仔級

雞雞 寫:
我有facebook 架
kkchickie@hotmail.com
都睇唔到='(

因為佢係private user
所以妳唔add佢係睇唔到架
我係咪好醒呢 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 我都睇唔到呀
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 1:16 am 
離線
新仔級
新仔級

我有facebook嫁,但都睇唔到
marco83rd@yahoo.com.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 繩結終於
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 1:57 am 
離線
新仔級
新仔級

哈哈~~煉繩結真係好辛苦 :cry: ,坐車時煉..d人會歧視 :wa ..勁無奈呀..
不過終於煉得7788啦. :silly .而家要開始背口號=.=
d口號應該點講丫?=.=(苦惱中.....)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 2:08 am 
離線
新仔級
新仔級

Hilda 寫:
friend 寫:
Hilda 寫:
friend 寫:

1. 二級班問路事件
4. 成天星星
5. 房生得罪左好多人

仲有演技一流既隊長,訓覺時會幫我地點蚊香既社工姐姐,買貴左野Tommy,同埋經驗豐富既阿光 :lol:

返到屋企:
1. 掉低個背包
2. 開冷氣
3. 澡涼
4. 叮野食 + coke
5. 太累 7pm就睡左 ~~~~€> 係昏迷個隻

1. 係買貴左好多好noodle多,尤其個背包包好像唔岩﹗喪恢﹗
2. 見到某組員食飯時連貌似小強(識飛的)連飯一同食下,想叫佢停,但佢已經食了﹗
3. 唔小心在4am睡覺時,好大力一腳"young"落allen到,但佢竟然冇反應。
4. 睡覺時,發現有兩隻唔知乜野在我右邊的隊員咀上食野。(唔好意思,太累,冇幫你整走佢。
5. 發現有數隻蚊被bonnie壓扁左,黏在見衫到﹗
6. 好耐冇睇星星,d feel 好好﹗
7. 第一次行山冇水﹗
8. 發現我們組有個好可愛的組員,真係好可愛,但得罪曬d教練﹗
9. 原來夏天早上好鬼凍。
10. 見識了-->呀why最後的微笑 2:! ,真係...hahahahaa~~~~~~~
11. 發現friend 組真係好正、好有team work﹗
12. 金句:可愛的同伴說:「任何教練都唔好信﹗」
13 金句2:「你地係唔係真係一百巴仙係義工呀?」
14 d 蛇粉好爽呀﹗
15 d 同伴做戲真係一流﹗

實在有太多了﹗anyway 多謝各位教練~~~~~~~haha~

msn 和 facebook 都係 siutommy@hotmail.com

圖檔

最後由 siutommy 於 週二 6月 24, 2008 2:09 am 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 2:08 am 
離線
新仔級
新仔級

我都練繩ing

如果講緊system口號就係:
1.唔駛緊張,宜家幫你打個稱人結
2.叫你行先好行
3.唔好捉住條繩
4.唔好左搖右擺\n5.跌要叫fall

突然諗起我問阿frd點綁係石,
佢話要檢查舊石,
可以踢下,
點知一腳踢爛左 XD

P.S.serena可以做證 XD

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 2:20 am 
離線
新仔級
新仔級

房祖名 寫:
我都練繩ing

如果講緊system口號就係:
1.唔駛緊張,宜家幫你打個稱人結
2.叫你行先好行
3.唔好捉住條繩
4.唔好左搖右擺\n5.跌要叫fall

突然諗起我問阿frd點綁係石,
佢話要檢查舊石,
可以踢下,
點知一腳踢爛左 XD

P.S.serena可以做證 XD

即係當場爆石﹗ :wa 勁﹗

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 24, 2008 2:20 am 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

>呀why最後的微笑
好中意lee 句啊~~ :mrgreen:

>突然諗起我問阿frd點綁係石,
佢話要檢查舊石,
可以踢下,
點知一腳踢爛左 XD

比你發現左天~~!! :sniper

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 373 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567 ... 15  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :