野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週六 6月 23, 2018 10:48 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 363 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 1112131415
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 24, 2008 2:11 am 
離線
活躍級
活躍級

呢個位置日日都咁熱鬧,好有生氣! :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 24, 2008 2:16 am 
離線
活躍級
活躍級

chrischrisc 寫:
VIP1217 寫:
見到你地個個係完左班之後都咁支持依個forum
用咁多時間打番d經歷出黎
我真係老懷安慰 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

曬傷ge話睇下阿Y的推介啦
http://www.wa.com.hk/waclub/viewtopic.php?t=6149

唔該晒Vincent!唔該晒阿Why!我會去睇睇的,thanks!!!

支嘢今日即刻去買,雪凍後即用,真係好舒服呀,果然無介紹錯!!
但我諗我真係曬傷咗...真係好傷...塊面仍然有d痛,仲超級乾... :cry: :cry: :cry:

阿why,支嘢果然好堅!經過我廿幾個鐘頭不斷搶救,情況的確改善咗好多好多... :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 24, 2008 9:48 am 
離線
新手級
新手級

阿why,支嘢果然好堅!經過我廿幾個鐘頭不斷搶救,情況的確改善咗好多好多... :)

星期日成34度你又去行山,查都無用啦。 :mrgreen:
不過你支野查定先,唔知有冇預防既功用呢 :?:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 24, 2008 9:50 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

Samuel 寫:

果支應該係事後用的=v=~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 24, 2008 10:35 pm 
離線
新手級
新手級

VIP1217 寫:
Samuel 寫:

咁chrischris祝你好運啦 :wa

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 24, 2008 10:53 pm 
離線
活躍級
活躍級

Samuel 寫:
VIP1217 寫:
Samuel 寫:

咁chrischris祝你好運啦 :wa

我會做足安全措施喇! 2:! thanks!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 25, 2008 1:20 am 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

睇來星日真係會曬到容左~~哈哈~~
:ahah

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 25, 2008 9:10 pm 
離線
活躍級
活躍級

friend 寫:

所以無論點,都要小心為上!盡量互相照應啦!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 25, 2008 10:49 pm 
離線
Site Admin

friend 寫:

今日去左候塘溪~~企係到都熱到容:flame
真係想死 :ohfire

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 05, 2008 1:16 am 
離線
活躍級
活躍級

呼籲各位入咗紙做義工,而又未登記的同學們,快d去登記喇!! :)
http://www.wa.com.hk/waclub/viewtopic.p ... &start=125

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 05, 2008 1:27 am 
離線
新手級
新手級

呼籲各位入咗紙做義工,而又未登記的同學們,快d去登記喇!! :)
http://www.wa.com.hk/waclub/viewtopic.p ... &start=125

重未瞓?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 05, 2008 11:21 pm 
離線
活躍級
活躍級

Samuel 寫:

重未瞓?

尋晚post完就瞓...
你真係諗諗,報名啦!!! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 8月 13, 2008 1:09 am 
離線
活躍級
活躍級

Samuel 寫:

重未瞓?

尋晚post完就瞓...
你真係諗諗,報名啦!!! :lol:

係啦...等緊你呀

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 363 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 1112131415

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :