野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週二 4月 16, 2024 1:03 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 373 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 6789101112 ... 15  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 07, 2008 11:14 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

chrischrisc 寫:
各位教練,請問這個營覺得點?
http://www.luxeoutdoor.com/eng/catalog- ... th=/12/134
起營都好似幾方便,但有無人用緊?或都知道幾錢? :?: :?: :?:
謝謝!

你想買黎做咩先 =v=
去 fun camp 呀,定用黎training 先??
同佢地意見一樣
依個營重左d~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 08, 2008 11:39 pm 
離線
新手級
新手級

天文台又出 :flash :could

真係貴人出路招風雨。

13/7皇榜重未出,唔知會唔會改期 。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 08, 2008 11:45 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

Samuel 寫:

真係貴人出路招風雨。

放心, 仲有幾日, 通常預測既野唔會百份百準確, 即使係當日早上預測晚上的天氣, 都未必準, 上次outing都有講過啦, 我諗星期五、六左右會有決定

嗚, 千祈唔好改期呀, 我專登留左今個星期上山

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 7月 09, 2008 12:09 am 
離線
新手級
新手級

這兩年天文台的預測已經很準確。

上次星期六晚撤退後,翌日天氣轉好其實是假象。

因為當日(星期日)有一個好勁好大既雷雨帶,係東面果洲群島旁邊僅僅掠過。 :wa

爭少少,所以當日好好天。

所以咪低估今時今日既天文台呀。 :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 7月 09, 2008 1:54 am 
離線
Site Admin

Samuel 寫:

真係貴人出路招風雨。

係 law, 我早就話大家摘左日. :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 7月 09, 2008 11:27 am 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

Samuel 寫:

因為當日(星期日)有一個好勁好大既雷雨帶,係東面果洲群島旁邊僅僅掠過。 :wa

某個廣告

A: 唉, 又落雨喇, 唔通個天都唔鐘意我?!
B: 聽日實會好天既

第二日
A: 你點知今日會好天架?
B: 唔知架, 希望在明天丫嘛

之後兩件靚仔齊齊食波餅

希望在明天呀靚仔, 如果有希望, 食波餅都抵 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 7月 09, 2008 10:08 pm 
離線
新手級
新手級

袁小信 寫:
Samuel 寫:

某個廣告

第二日

之後兩件靚仔齊齊食波餅

你的資料不夠詳盡,這個廣告其實是這樣的:

第一日(背景:正在下大雨)
(眾人睡在地上望天打卦,雨點洒在眾人面上)

第二日(背景:天晴)
(之後兩件靚仔齊齊食波餅)

套用在我們這次,應該將會是這樣的:
第一日:七月十三日(背景:正在下大雨) :flash
A: 唉, 又落雨喇, 唔通個天都唔鐘意我地?!
B: 下次實會好天既
(眾人在地上望天打卦,雨點洒在眾人面上)

第二日:七月二十日(背景:天晴) :flame
(之後兩靚仔齊齊在烈日下捱煎餅)

所以凡事都係做定最壞打算好 :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 10, 2008 12:02 am 
離線
吊手岩級
吊手岩級

公告: 皇榜的集合地點將於星期4 or 星期5晚係呢到公布請各學員做好準備la :deal

咬緊牙關 落場後只須盡力去跑
有成功 有失敗 但不要放棄~!!
本門內功,山形地勢 2:!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 10, 2008 11:49 am 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

Samuel 寫:
袁小信 寫:
Samuel 寫:

某個廣告

第二日

之後兩件靚仔齊齊食波餅

呵呵呵, 改得好

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 10, 2008 6:06 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

慘啦,我果晚仲要去 Grad Din@@''
咁咪濕晒>0<

07月13日 (日)
圖檔
間中有雨及狂風雷暴。
南至西南風4至5級。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 10, 2008 7:11 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

近期的天氣真係........

嗚, 我的毅行者隊友仲話明晚跑山跑通頂, 但係又大雨又雷暴, 都唔知點行法, 玩死自己咩

命仔緊要, 想縮沙, 呵呵呵 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 10, 2008 7:21 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

袁小信 寫:
近期的天氣真係........

嗚, 我的毅行者隊友仲話明晚跑山跑通頂, 但係又大雨又雷暴, 都唔知點行法, 玩死自己咩

命仔緊要, 想縮沙, 呵呵呵 :lol: :lol:

祝你好運呢
記住,安全係最最最重要><

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 7月 10, 2008 11:43 pm 
離線
Site Admin

VIP1217 寫:
咁咪濕晒>0<

07月13日 (日)
圖檔
間中有雨及狂風雷暴。
南至西南風4至5級。

濕晒, 換左衫, 都仲可以,
但最慘係嗅左, 點換都騙唔到人, 除非去個 bath 先.
:)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 12:03 am 
離線
新手級
新手級

serena 寫:
VIP1217 寫:
咁咪濕晒>0<

07月13日 (日)
圖檔
間中有雨及狂風雷暴。
南至西南風4至5級。

去飲唔駛咁早既。
我地頂多5點鐘可以行完啦,你7點應該返到屋企,
沖埋涼換埋衫都得啦。再保險啲,一於約佢地8點先食。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 1:32 am 
離線
Site Admin

Samuel 寫:
袁小信 寫:
Samuel 寫:

某個廣告

第二日

之後兩件靚仔齊齊食波餅

可唔可以星期日整場role play助慶呀 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 11:30 am 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

Samuel 寫:
serena 寫:

去飲唔駛咁早既。

哈,依個唔同的,佢6時入席
7時就開始架啦

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 11:35 am 
離線
吊手岩級
吊手岩級

皇榜

各準野外歷奇二級山藝証書同學仔:

我們13/7(日)補考的集合地點為KK25078119 ,請盡量勿公開談論座標之正確位置。
如對當日有任可問題歡迎致電:82038848 或在此查詢

請各學完帶備Full Pack 易嬌聞 :mrgreen:

9:00am正準時集合

(二) 13/7/2008 (日)
1. chris
2. 阿雞
3. Hilda
4. 勞仔
5. Isaac
6. Tommy
7. Bonnie
8. 光
9. Gordan
10. Samuel
11. Benson
12. Ho
13. Allen
14.
15.
16.
17.
18.
19.

最後由 稻草人 於 週五 7月 11, 2008 11:28 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 6:40 pm 
離線
新仔級
新仔級

稻草人 寫:
皇榜

各準野外歷奇二級山藝証書同學仔:

我們13/7(日)補考的集合地點為KK25078119 ,請盡量勿公開談論座標之正確位置。
如對當日有任可問題歡迎致電:82038848 或在此查詢

請各學完帶備Full Pack 易嬌聞 :mrgreen:

(二) 13/7/2008 (日)
1. chris
2. 阿雞
3. Hilda
4. 勞仔
5. Isaac
6. Tommy
7. Bonnie
8. 光
9. Gordan
10. Samuel
11. Benson
12. Ho
13. Allen
14.
15.
16.
17.
18.
19.

時間呢

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 7:25 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

雞雞 寫:
時間呢

早上九時正!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 8:09 pm 
離線
新手級
新手級

你想我地全team一齊出現,還是每各自在start point 準時浦頭。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 8:14 pm 
離線
活躍級
活躍級

Samuel 寫:
你想我地全team一齊出現,還是每各自在start point 準時浦頭。

我地可以先在西貢市中心集合先喎!! :yeah

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 8:16 pm 
離線
新手級
新手級

VIP1217 寫:
Samuel 寫:
serena 寫:

去飲唔駛咁早既。

哈,依個唔同的,佢6時入席
7時就開始架啦

咪咁孤鬼寒啦,蝕少少重有益。
做完劇烈運動後吃大餐,好易會肥,身材唔靚,又做唔到靚仔。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 8:20 pm 
離線
新手級
新手級

Samuel 寫:

要先睇吓佢地個plan係點,想我地單拖入,定齊齊上先。
要跟指示做架。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 8:25 pm 
離線
新手級
新手級

sze 寫:
Samuel 寫:
袁小信 寫:
Samuel 寫:

某個廣告

第二日

之後兩件靚仔齊齊食波餅

可唔可以星期日整場role play助慶呀 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

都話凡事都係做定最壞打算咯
到時我估自然高高興興啦

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 11, 2008 9:51 pm 
離線
Site Admin

Samuel 寫:
Samuel 寫:

要先睇吓佢地個plan係點,想我地單拖入,定齊齊上先。
要跟指示做架。

順其自然味得囉 :mrgreen:

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 373 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 6789101112 ... 15  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :