野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 7:15 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 2 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週二 3月 29, 2005 10:32 am 
離線
活躍級
活躍級

懷念小龍同學...

真正願意爆一個林 沒法再爆更需要狠
要奮不顧身繼續搖撼 誰計較有沒有傷過身
當不計代價爆一個林 大概我也免不了犧牲
痛苦使我興奮 連放血都吸引
亦顯得我神聖犧牲作陪襯

很懷念三級班一起爆林的日子,還記得在大蚊山,當時你在一旁看著我們一直向前爆,落山時你還對我說了一句「辛苦你了」...

痛苦使我興奮 連放血都吸引
亦顯得我神聖犧牲作陪襯

我就係Ric。山野匹夫。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 呢段歌詞...
文章發表於 : 週二 3月 29, 2005 12:23 pm 
離線
新仔級
新仔級

咦, manie
呢首歌詞的曲係由肥龍引入(後期更同我有點兒關係...)
而改編的詞更係由我作的.

你現在再拎返出黎, 令我好感觸...

想當日, 死肥龍見親我都要唱幾句. 不過詞唔係呢幾句,
係原裝那幾句...

實在, 我好想再聽到佢咁"唱"我...阿龍...希望你在天之靈, 有空之時,
仍會唱o下呢首歌娛人自娛吧!

以龍的傳人身份努力下去!
因為,死肥龍一定會靜靜雞在某一個山上,
陰陰咀笑咁睇實我地的!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 2 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題