野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 10:36 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 阿龍既絕招
文章發表於 : 週六 4月 02, 2005 3:27 pm 
離線
新手級
新手級

大家記唔記有咩野絕招呀.....
1. 無敵衝拳
2. 血滴子
3. 用手變作雞咀, 偷襲你何B仔
4. 放軟自己大字形訓係你上面
5.
6.
7.
8.
9.
10.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 02, 2005 4:19 pm 
上個石屎坡時,我試過比佢用繩介「羅友」,我問佢做乜鬼,佢話佢係度「碌卡」...別了,阿龍!!

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 02, 2005 8:30 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

引言回覆:
上個石屎坡時,我試過比佢用繩介「羅友」,我問佢做乜鬼,佢話佢係度「碌卡」...

重有用繩尾打個8字結用0黎鞕策我地0既『羅友』,叫我地快D上!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 03, 2005 1:54 am 
離線
新仔級
新仔級

我0係wa 基地度坐0係梳化度睇書,好衰唔衰比佢知到我怕"0即",佢就用一隻手一隻臭腳制服我........ 然後用另一隻手將我起勢咁"0即",就咁樣慘遭揉躪............ :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 阿龍既絕招
文章發表於 : 週日 4月 03, 2005 12:06 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

大家記唔記有咩野絕招呀.....
1. 無敵衝拳
2. 血滴子
5. 龍咬(呢一樣一定唔少得,因為每個兄弟都應該試過,仲有唔少係羅柚個度俾佢咬)
6.
7.
8.
9.
10.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 03, 2005 1:30 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

我冇比佢咬羅柚,,最多都係咬手,...因為佢冇我咁大力.. :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 03, 2005 2:14 pm 
離線
大帽級
大帽級

史東 寫:
我0係wa 基地度坐0係梳化度睇書,好衰唔衰比佢知到我怕"0即",佢就用一隻手一隻臭腳制服我........ 然後用另一隻手將我起勢咁"0即",就咁樣慘遭揉躪............ :cry:

個襲擊仲好似好突然,防不勝防......

:+:生存的人 活著的人
他們一起追求夢想
為的是超越傷痛的目標

走了的人 老了的人
他們心中仍充滿著那獨一的熱情:+:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 絕招之詢問
文章發表於 : 週一 4月 04, 2005 2:12 am 
血滴子同埋無敵衝拳係點架?

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週二 4月 05, 2005 1:00 am 
離線
新仔級
新仔級

用佢著0個件衫笠住受害者個頭是為血滴子也.............

"無敵衝拳"正名應為"無敵充拳"之所以咁命名是因為阿龍會用口鯨吞受害者的拳頭,令受害者的拳頭充滿於阿龍充滿口水的口中。註:"充權"是社工的慣常使用技巧。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 今日去o左塔門...
文章發表於 : 週一 5月 02, 2005 12:04 am 
離線
新仔級
新仔級

1. 無敵衝拳
2. 血滴子
5. 龍咬(呢一樣一定唔少得,因為每個兄弟都應該試過,仲有唔少係羅柚個度俾佢咬)
6. 牛屎射球~~~!!
7.
8.
9.
10.

今日去o左塔門玩同影相...嘩! o個度d牛同牛屎好鬼多, 令我諗起阿龍還有 牛屎射球~~~!!呢個絕招呢! 相信都係龍繼"血滴子"之後, 最臭的一個絕招~! :wa

圖檔

以龍的傳人身份努力下去!
因為,死肥龍一定會靜靜雞在某一個山上,
陰陰咀笑咁睇實我地的!

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 阿龍既絕招
文章發表於 : 週四 5月 19, 2005 3:11 pm 
離線
大帽級
大帽級

往往係食完飯、打完邊爐... 未埋單時...

亞龍會放一枝筷子係檯邊,(一半向出,一半向檯內)
跟住氣聚單田後,
便會用一隻手指 'dirt' 落枝筷子到......

懸在檯外的一半會飛出外,
另外一半依然在檯面........

大家都覺得好精彩......

:+:生存的人 活著的人
他們一起追求夢想
為的是超越傷痛的目標

走了的人 老了的人
他們心中仍充滿著那獨一的熱情:+:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 10月 16, 2005 12:01 am 
離線
活躍級
活躍級

我應誠過他會幫手帶 '患病的小朋友'的abc 班. :cry:

但至今仍未履行我的誠諾. :idea:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 12 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章