野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 11:19 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週六 4月 02, 2005 4:06 am 
離線
活躍級
活躍級

如果你比阿龍充過權既
請寫上你個名
納入阿龍紀錄大全

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. panda

係你教識我攀岩的,
係你教我買那對攀石鞋的
我會留住那對鞋...龍..我愛你

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 02, 2005 8:50 am 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

如果你比阿龍充過權既
請寫上你個名
納入阿龍紀錄大全

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. iris (試過好多次,有次係食軒,成個權頭塞晒入口,嚇到d食客呆晒)
10. panda

http://hk.myblog.yahoo.com/stanliris/index?l=f&id=28

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 02, 2005 1:40 pm 
離線
Site Admin

如果你比阿龍充過權既
請寫上你個名
納入阿龍紀錄大全

1.MAGGIE TSANG( 個次D口水好少, 只係用紙巾攪掂)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. iris (試過好多次,有次係食軒,成個權頭塞晒入口,嚇到d食客呆晒)
10. panda

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 02, 2005 3:00 pm 
1. Lois ( Yr1 係 City 影班相時..我一心諗住舉個V字. 點知佢無啦啦鯨吞我個拳 頭... :gun 之後趙完唱...話我隻手細..一啖擺得晒入口 )

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 02, 2005 9:53 pm 
離線
新仔級
新仔級

如果你比阿龍充過權既
請寫上你個名
納入阿龍紀錄大全

1.MAGGIE TSANG( 個次D口水好少, 只係用紙巾攪掂)
2. Rainbow(隻手即刻流血,同埋好鬼多口水…仲留有牙齒印…只怪我對手太細)3.
4.
5.
6.
7.
8.
10. panda

『弱者困於環境;智者利用環境』

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 03, 2005 12:57 am 
離線
活躍級
活躍級

如果你比阿龍充過權既
請寫上你個名
納入阿龍紀錄大全

2. Rainbow(隻手即刻流血,同埋好鬼多口水…仲留有牙齒印…只怪我對手太細)3. lois(是阿龍城大的同學仔)
4.
5.
6.
7.
8.
10. panda

係你教識我攀岩的,
係你教我買那對攀石鞋的

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 03, 2005 12:59 am 
離線
活躍級
活躍級

如果你比阿龍充過權既
請寫上你個名
納入阿龍紀錄大全

2. Rainbow(隻手即刻流血,同埋好鬼多口水…仲留有牙齒印…只怪我對手太細)
3. lois(是阿龍城大的同學仔)
4.
5.
6.
7.
8.
10. panda

係你教識我攀岩的,
係你教我買那對攀石鞋的

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 03, 2005 12:10 pm 
離線
Site Admin

如果你比阿龍充過權既
請寫上你個名
納入阿龍紀錄大全

2. Rainbow(隻手即刻流血,同埋好鬼多口水…仲留有牙齒印…只怪我對手太細)3. lois(是阿龍城大的同學仔)
4.
5. cheyenne(仲記得第一次真係嚇親,佢放口之後,有三條...好記得係三條口水絲"lun'"住我拳頭,即刻衝去洗手...)
6.
7.
8.
10. panda

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 4月 03, 2005 1:50 pm 
離線
大帽級
大帽級

樓上,如果有早知,亞龍一定唔會.....
麻煩你比亞龍安息! :mrgreen:

:+:生存的人 活著的人
他們一起追求夢想
為的是超越傷痛的目標

走了的人 老了的人
他們心中仍充滿著那獨一的熱情:+:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 4月 04, 2005 1:52 pm 
離線
新仔級
新仔級

如果你比阿龍充過權既
請寫上你個名
納入阿龍紀錄大全

2. Rainbow(隻手即刻流血,同埋好鬼多口水…仲留有牙齒印…只怪我對手太細)
3. lois(是阿龍城大的同學仔)
4. 阿kit (果次上游繩練習,叫我緊握拳頭,然後突然捉住我隻手放哂入佢個口到係咁咬,仲有好多口水=.=當然我好痛亦都好驚>.<)
5. cheyenne(仲記得第一次真係嚇親,佢放口之後,有三條...好記得係三條口水絲"lun'"住我拳頭,即刻衝去洗手...)
6.
7.
8.
10. panda

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章