野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:56 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 60 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週一 11月 06, 2006 5:22 pm 
離線
Site Admin

親愛的同學們,

你地好呀!仲記得我們昨天和日麗的天氣嗎?
你地都係一班好鬼死攪笑的同學
成員包括阿鋒、Jack & Carmen、阿周、阿章(我都係忘記了你的英文名! :mrgreen: )、阿濤、James、仲有...我忘記了是什麼名字呀!

D相正在製作當中
請比多少少時間我
希望可以今晚放上來啦!

P.S. 多謝Yuet及細威的幫手呀!

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 07, 2006 2:45 pm 
離線
Site Admin

:bigcry
我唔覺意把美麗相片刪除左呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

幸有Edmund杖義相助...看看能否把相片教回
Edmund....又一次要麻煩你了!

要先睇相片的同學們...大家一齊禱祈保住D相呀!

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 08, 2006 12:27 pm 
離線
蚺蛇級
蚺蛇級

咁你無左金雞獨立 :wa :wa

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 08, 2006 7:01 pm 
離線
活躍級
活躍級

唔怕。19-11-06有二百多人前再影多一次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 08, 2006 10:37 pm 
離線
新仔級
新仔級

:fear

哈佬~ 我係呀亞鋒呀 ~

先先感謝當日導師們既悉心教導呢 , 好期待黎緊星期日第二次outing 啦~

btw , d 相唔知道救唔救得返呢 ? ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 08, 2006 11:55 pm 
離線
Site Admin

引言回覆:

隨緣啦, 當然救到係最好, 但萬一....都無計 lu.... 當天美好的回憶, 都已永遠印記在各位的心中了。 :)

引言回覆:
唔怕。19-11-06有二百多人前再影多一次。

係有好多人, 但三分之二都唔係 wa 的。 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11月 09, 2006 12:08 pm 
離線
Site Admin

albatross 寫:
:fear

哈佬~ 我係呀亞鋒呀 ~

先先感謝當日導師們既悉心教導呢 , 好期待黎緊星期日第二次outing 啦~

暫時我仲未把SD CARD交比重要人物手上,所以仲係未知生死...

你地有好多個人有heart的相0係裡面的呀!

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 11月 12, 2006 9:35 pm 
離線
蚺蛇級
蚺蛇級

章鋒濤james,你地實在好勁呀,個半鐘搵到九個point :wa

今日唔止你地學到野,我同grace都學到新野,多謝阿dee :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 11月 12, 2006 9:41 pm 
離線
Site Admin

細威 寫:
章鋒濤james,你地實在好勁呀,個半鐘搵到九個point :wa

今日唔止你地學到野,我同grace都學到新野,多謝阿dee :mrgreen:

:woooo :good 好利害喎 :wa

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 11月 13, 2006 2:18 pm 
離線
新仔級
新仔級

威 ,,,, 別客氣呢 ,,,,, 果9 個points ,,,,, 冇左你 ,,,,, 我地未必搵得咁怏同咁開心呀 !! 2:!

在此 ,,, 特別鳴謝我地既pathfinder - 呀濤 !! 佢真係無限體力同鬥志 ,,, 有左佢 ,,, 我地成條team 充滿活力呀 !!!

另 ,,, 各同學所學到既: 開腸 - 藝術篇 同 撕紙 - 手起刀落篇 , 請盡傳給各親朋好友 ~~

last but not least ,,,,, 多謝導師們既教導 ,,,, 我知我地其實好鬼hea ,,,, 哈哈~ 另 ,,,, 隊友們 ,,,,, 我十分喜歡一起穿林的時間 ~ 雖然吃了點苦 ,,,, 但真的十分開心 ,,,, 一路流血一路笑 ,,,, 仲要同我講唔駛理佢 ,,,,, 呀james <~ 你係得既 !! hehe~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 11月 13, 2006 5:39 pm 
離線
新仔級
新仔級

(我係濤)
真係多謝各位導師的悉心教導同照顧!! 仲要原來係無錢入袋的, 十分令人難以置信 :wa
各位學員都好搞鬼 :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 11月 13, 2006 7:36 pm 
離線
Site Admin

大家請放心
我會快d把"曹永廉話你知--紙巾篇"放上You tube
大家就會知道我0地果日發生d乜事的了! :mrgreen:

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 11月 13, 2006 7:48 pm 
離線
Site Admin

鵬,鋒,James,Jack...
你地係咪真係會去報二級山藝訓練班的呀??? :mrgreen:

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 14, 2006 10:58 am 
離線
Site Admin

細威 寫:

送個 :arrow: "叻" 比你地先

如果有...全年最Fit學員!年度獎你地囉緊啦

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 14, 2006 1:57 pm 
離線
Site Admin

萬眾期待的短片終於旦生了!
曹永廉話你知_紙巾篇!!!內有曹永廉教你如何用紙巾霖女仔
又有細威開心到飛起的情境
更有袁彩雲真人即席試驗
保証這個短片係繼"巴士阿叔"之後
又一最高收視的作品! :lol

曹永廉話你知_紙巾篇!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2WXdyNKvQl8

另外仲有曹永廉話你知_紙巾篇後記!!!內有聞名於中大的"GPS王"占哥James的實踐篇!

http://www.youtube.com/watch?v=efRX24-TgOs

今個一級班真係物超所值!!!!!!!!!!!! :wow

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 14, 2006 2:06 pm 
離線
Site Admin

大家睇完條片之後...係咪好愛我地的D班學員呢?
:kiss1 之前阿鋒提及過的"腸仔篇"其實仲攪笑
不過可惜的是我沒有拍攝下來
唯有寄望下一次...阿鋒(曹永廉飾演)可以在二級班表演比我地睇
:kiss3

中大一級班同學...到時你地D班學員上二級時
記得通知我同細威呀!!!
我就算請大假都要同你地再續前緣
發掘更多攪笑的時刻!! :hehe

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 14, 2006 3:05 pm 
離線
Site Admin

呢位主腳好得 :goodar

好神奇....點解可以咁既!等我都試下先!

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 : cool
文章發表於 : 週二 11月 14, 2006 7:54 pm 
離線
大蚊級
大蚊級

我錯過左啦~~

好正的表演, 希望好快再見到佢地啦.....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 14, 2006 11:44 pm 
離線
新手級
新手級

自從''曹永廉話你知''唱通全港之後, 我一直都搵左個post好耐!! 今日有幸終於可以係youtube一睹佢既風彩真係三生有幸!! 曹永廉幾時再出動先?!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 15, 2006 10:34 am 
離線
蚺蛇級
蚺蛇級

最型都係臨尾個pose--u did it
最衰係無拍到"腸仔篇",大家睇到肯定笑到肚痛

:sniper 一齊狂click,click到上報紙

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 15, 2006 1:16 pm 
離線
Site Admin

細威 寫:
最型都係臨尾個pose--u did it
最衰係無拍到"腸仔篇",大家睇到肯定笑到肚痛

:sniper 一齊狂click,click到上報紙

我睇唔到呀, 點先可以睇到呀, 我錯過了今次的娛樂, 不得了, 我要多出山先得喇

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 15, 2006 2:05 pm 
離線
蚺蛇級
蚺蛇級

grace咪post左條link ,你拉返上d咪見囉:hammer

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 15, 2006 11:41 pm 
離線
Site Admin

細威 寫:
grace咪post左條link ,你拉返上d咪見囉:hammer

睇到喇, 唔該晒

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 11月 18, 2006 1:36 am 
離線
新仔級
新仔級

gracewin 寫:
鵬,鋒,James,Jack...
你地係咪真係會去報二級山藝訓練班的呀??? :mrgreen:

我係阿鵬

駛唔駛去遊樂場協會報二級山藝訓練班呀?

定係就咁去上堂到時先收錢呀?

THXXX

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 11月 18, 2006 6:39 pm 
離線
Site Admin

pen 寫:
我係阿鵬

駛唔駛去遊樂場協會報二級山藝訓練班呀?

定係就咁去上堂到時先收錢呀?

THXXX

為免冇位, 你都係快快去遊樂場協會報左名先好喇

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 60 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :