野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:12 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 15 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 錫安展一_131106
文章發表於 : 週一 11月 13, 2006 7:46 pm 
離線
Site Admin

今日講完左個展翅班
d同學仔都好好
唔知有幾多同學仔會入來這個網頁看看呢?

最開心的是已經有同學表示有興趣參加二級山藝班了! :)

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 11月 14, 2006 11:02 am 
離線
Site Admin

教練教得好.....Grace教練....勁呀

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 15, 2006 1:39 am 
離線
新仔級
新仔級

作天太累, 又加上今日要早起床, 所以而家先入來看看
明天休息, 可以夜小小先, 不過都幾眼
點都好我認為都應該要入一入來打個招呼 2:!
好期待下星期既山藝訓練呀, 唔知要做咩呢?,
希望快一點到那一天就好喇 :)

我好少post野,唔好見怪

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 15, 2006 1:43 am 
離線
Site Admin

阿Nick,
多謝你入來留下言
因為你係第一個留言的同學仔
所以在活動當日你將會得到精美紀念品乙份!!! :mrgreen:
不過如果你唔再入來...再看一次這個post的話...
禮物就送唔到比你了!
:lol

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 15, 2006 2:31 am 
離線
新仔級
新仔級

我都唔會咁衰仔
post一次就唔post既
不過得兩個人,講得再多都有限
希望其他人都會入來post下啦
其實我頭先post完之後
諗住去架喇, 因為真係幾夜喇
不過見有人留言, 所以回覆完先,
講開又講, 到底這一個鐘數算唔算早呀? :?:
我見好多人都未, 我就真係頂唔順喇
快要死喇 :sleep , 聽日先睇有冇人留言喇
晚安 :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 15, 2006 2:33 am 
離線
Site Admin

係咯, 仲好早啫, 我都未訓... :sleep :silly :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 15, 2006 1:20 pm 
離線
Site Admin

各位同學仔,你們好呀

我地一定有見面的機會,好期待呀

maggie

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 11月 19, 2006 12:11 am 
離線
新仔級
新仔級

救命呀!! , 好煩呀!!
仲有幾日就要去露營喇
不過仲沒找到背囊
問過哂識既人都無人有
而家唯有買一個背囊
不過我睇人地post話
去露營用既背囊最基本要一個50L(Size)
不過都要成五百幾蚊
所以想問下應該買幾大個?
大約最平要幾錢一個?
等我可以大概知道一下要幾多錢

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 11月 19, 2006 1:58 am 
離線
Site Admin

Litre 數只是一個參考建議, 一般 2 day 1 night 都係咁上下, 50 - 60 L 到, 最緊要係你必須帶的裝備, 都可以放晒入背囊裡面, 載得晒就是了。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 估唔到ar!!!!
文章發表於 : 週日 11月 19, 2006 9:31 pm 
離線
新仔級
新仔級

Miss grace,究竟果三日兩夜夜晚有D咩搞/..\夜間歷奇訓練←←←Topic太空泛了/..\開估ok?(Pm我刀得ga)

快樂,是因為沒有許多金錢,沒有投資股票,升升跌跌與已無尤!!

快樂,是因為沒有高高在上的職銜,沒有太多的工作壓力!!

快樂,是因為沒有孩子,將自己生活照料妥當已可抱頭大睡!!

我的快樂格言by J_C

最後由 JC1234 於 週四 11月 30, 2006 12:18 am 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 估唔到ar!!!!
文章發表於 : 週一 11月 20, 2006 12:55 pm 
離線
Site Admin

JC1234 寫:
Miss grace,究竟果三日兩夜夜晚有D咩搞/..\夜間歷奇訓練←←←Topic太空泛了/..\開估ok?(Pm我刀得ga)

我之前咪講過羅!!!
第一二日會進行山藝訓練
晚間會進行一D新奇..刺激...好玩的團隊訓練活動
講晒出來就唔好玩的了!

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 估唔到ar!!!!
文章發表於 : 週一 11月 20, 2006 1:40 pm 
離線
Site Admin

JC1234 寫:

你真係好想知.....?
好啦...
你玩完我話你知啦 :silly

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 11月 25, 2006 4:59 pm 
離線
新仔級
新仔級

我玩完la :wa 話我知啦 :silly

y冇人黎講感受gei :?: :!:

你地係米有開NLP班ga?? :) 點報名ga?? :haha

快樂,是因為沒有許多金錢,沒有投資股票,升升跌跌與已無尤!!

最後由 JC1234 於 週四 11月 30, 2006 12:18 am 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 29, 2006 1:54 am 
離線
Site Admin

JC1234 寫:
我玩完la :wa 話我知啦 :silly

y冇人黎講感受gei :?: :!:

你地係米有開NLP班ga?? :) 點報名ga?? :haha

玩完之後...
你又有D乜野感覺呀?

我就覺得都好難忘...
雖然我地都係成日帶戶外活動
但係可以0係黃雨之下你地都可以起炭爐煮食
雖然比雙牛食晒D米都可以有餐溫飽
行雷閃電的情況下自己獨行漫漫長路...
你地好厲害的呀!

學懂感恩讚主

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 11月 29, 2006 3:31 pm 
離線
新仔級
新仔級

我反而覺得有隻牛出現同自己一個行山好好玩bor :haha

同埋今次仲識到班新朋友,賺左友情 :)

題外話:下次搞camp搞四日三夜好d@@三日兩夜短左小小 :sleep

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 15 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章