野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:45 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 373 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 15  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週五 6月 13, 2008 10:29 pm 
離線
Site Admin

各位同學仔,為了免大家擔心戶外實習課既天氣問題,所以比條Links你地

http://www.wa.com.hk/chinese/articles/n ... line.shtml

即係話呢~~

若天文台發出雷暴警告、黃色暴雨警告、山泥傾瀉警告或一號風球,教練及參加者須先到達集合地點,負責教練應了解當時天氣情況,決定活動是否繼續或終止。

希望大家準備好防雨既裝備外,還準備好接受係天雨內既訓練,相信能在這種環境中訓練後,日後必成大器 :mrgreen:

如果情況真係好差,取消的話,我地係會再用電話通知大家!

明天1700見 :round

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 6月 13, 2008 11:19 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

咁多位教練&同學仔要加油呀><'' 2:! 2:!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 6月 14, 2008 12:05 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

熱愛落雨行山~~哈哈~~ :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 6月 15, 2008 9:22 pm 
離線
Site Admin

同學仔, 溫書可以睇下呢到 :blow

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 6月 15, 2008 9:37 pm 
離線
Site Admin

唔知大家覺得屋企同前昨晚呢個camp有咩分別呢? :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : 屋企...
文章發表於 : 週日 6月 15, 2008 10:19 pm 
離線
新仔級
新仔級

在家千日好~~hehe

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 6月 15, 2008 10:54 pm 
離線
活躍級
活躍級

家!是最舒服的!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2008 9:36 am 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

一反到家就長訓~
一起身就反工啦~
:mrgreen:

溫馨小題示:
大家記住一星期要溫8日練繩啊~~
同今晚要上堂啊~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2008 1:28 pm 
離線
新仔級
新仔級

我想知我用呢個名註冊係咪會多d人記得我?: )

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2008 1:55 pm 
離線
吊手岩級
吊手岩級

房祖名 寫:

恭喜你 :mrgreen: 我一定好記得你 :lol:

點解上 2:!

咬緊牙關 落場後只須盡力去跑
有成功 有失敗 但不要放棄~!!
本門內功,山形地勢 2:!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2008 5:40 pm 
離線
新仔級
新仔級

洗野果下好灰

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2008 6:14 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

有相睇~!!!

http://www.facebook.com/photos.php?id=561109864

上我個facebook睇啦~~

因為上面update 只有604 x 452 so 比例細D~
如要原裝size 請PM 我~

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔
[/img]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 6月 16, 2008 6:44 pm 
離線
Site Admin

房祖名 寫:

SURE...

Welcome Handsome 's WA房祖名 :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 12:44 am 
離線
活躍級
活躍級

Uncle Sze,屋企真的舒服很多呢,起碼唔會滴水.....

各位導師, 真的很多謝你們這兩天的教導和幫助,這兩天我真的覺得有點累,但相信你們比我們更累呢,因為無時無刻都要睇住我地,帶領住那麼多人,面對惡劣的天氣,壓力很大呢!你們真的很厲害!

另外,想多謝阿Why,阿Friend同新仔,你地很有耐性咁教我繩結,雖然教左很多次,但轉頭又唔記得,激到你地就快嘔血 :wa ,我會練習ga la,你地下次應該會嘔少d血架!

很期待黎緊既Weekend,又可以有更多更多既經驗 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 12:57 am 
離線
活躍級
活躍級

另外各位,我想買個一人營呀,但budget要below$500蚊,有無d好d既選擇? 謝謝!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 1:03 am 
離線
吊手岩級
吊手岩級

Hilda 寫:
另外各位,我想買個一人營呀,但budget要below$500蚊,有無d好d既選擇? 謝謝!

你可以去一間叫做 "英X" 同"X昌"間鋪係油麻地 :mrgreen:
個到有位人兄叫剛仔佢百份之一百可以幫到你 :lol:

本門內功,山形地勢2:!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 1:34 am 
離線
新仔級
新仔級

稻草人 寫:
房祖名 寫:

恭喜你 :mrgreen: 我一定好記得你 :lol:

點解上 2:!

本門內功,山形地勢 2:!

哈哈多謝阿Y你記得我,
其實我一級都係跟你同maggie架quote="新仔"]葑郋氶A
我先無隔陣忘記哂d一級知識…… 多謝!

新仔 寫:
洗野果下好灰

嘰嘰我望住d野灰到唔願洗 :mrgreen:

friend 寫:
有相睇~!!!

http://www.facebook.com/photos.php?id=561109864

上我個facebook睇啦~~

因為上面update 只有604 x 452 so 比例細D~
如要原裝size 請PM 我~

wow 阿friend超高效率
sze 寫:

房祖名 寫:

SURE...

Welcome Handsome 's WA房祖名 :mrgreen:

omg WA房祖名
我需要d時間去接受呢個名 :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 12:52 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

Hilda 寫:
Uncle Sze,屋企真的舒服很多呢,起碼唔會滴水.....

各位導師, 真的很多謝你們這兩天的教導和幫助,這兩天我真的覺得有點累,但相信你們比我們更累呢,因為無時無刻都要睇住我地,帶領住那麼多人,面對惡劣的天氣,壓力很大呢!你們真的很厲害!

另外,想多謝阿Why,阿Friend同新仔,你地很有耐性咁教我繩結,雖然教左很多次,但轉頭又唔記得,激到你地就快嘔血 :wa ,我會練習ga la,你地下次應該會嘔少d血架!

很期待黎緊既Weekend,又可以有更多更多既經驗 :lol:

嘔血係可以速進新陳代謝 :mrgreen:
但你ge 多謝一聲可以令我地下次更有熱誠去教學~ :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 12:59 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

引言回覆:

http://www.luxeoutdoor.com/eng/catalog- ... th=/12/125

你可以睇下lee 隻~~
快又輕~~

引言回覆:

我其實只係記倒三個人ge 名~~你就係其中一個~~哈~ :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 1:26 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

如果可以出左小小$$ ge 就lee 個真係好得~~

http://www.luxeoutdoor.com/eng/catalog- ... th=/12/134
:mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 5:50 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

房祖名 寫:

勁易聯想到呀HAAH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://hk.myblog.yahoo.com/stanliris/index?l=f&id=28

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 5:55 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

唔好意思, 第2朝要返工, 所以無同你地一齊練繩, 不過都同你地一齊捱, 分別係係中心同係山上.

大家繼續努力呀, 今個星期六晚見(收工後JOIN你地^^)

祝福大家 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://hk.myblog.yahoo.com/stanliris/index?l=f&id=28

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 6:38 pm 
離線
活躍級
活躍級

各位戰友,我係"阿趙組"嘅chris,我地打算今個星期六會早d入去,希望加操繩結,有興趣可以一齊!
我地會3:30pm西貢等,期望4:00pm前到目的地,有問題可找我→chrischrisc6477@hotmail.com
另外,誠意邀請有時間的導師,到時幫我們補補課,謝謝!!! :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 9:11 pm 
離線
活躍級
活躍級

chrischrisc 寫:
各位戰友,我係"阿趙組"嘅chris,我地打算今個星期六會早d入去,希望加操繩結,有興趣可以一齊!
我地會3:30pm西貢等,期望4:00pm前到目的地,有問題可找我→chrischrisc6477@hotmail.com
另外,誠意邀請有時間的導師,到時幫我們補補課,謝謝!!! :lol:

"阿趙組",我地可唔可以參加呀!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 6月 17, 2008 11:19 pm 
離線
活躍級
活躍級

當然歡迎啦!我地都係"戰友"嘛!!但我無你地嘅e-mail or msn呀!唯有靠呢通訊啦!哈哈!
星期六3:30pm西貢見!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 373 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 15  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :