野外歷奇 WA Club

這裡有著形形式式不同的討論題目,歡迎各會友談天說地!
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:05 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 84 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 14, 2008 10:12 am 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

Mei Mei姐, 昨天有上山嗎? 過程順利嗎?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 14, 2008 10:57 am 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

係喎~~有無濕身啊?~~ :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 14, 2008 12:59 pm 
離線
活躍級
活躍級

袁小信 寫:

係喎MeiMei,你地最尾有無上山呀?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 14, 2008 9:39 pm 
離線
活躍級
活躍級

friend 寫:

唔係ma,尋日係山上好難唔濕wow.....

你都濕身la :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 14, 2008 10:19 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

Hilda 寫:
friend 寫:

我得對鞋溫za=v=

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 15, 2008 9:02 am 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

VIP1217 寫:
Hilda 寫:
friend 寫:

我得對鞋溫za=v=

我繩之外,我個背囊D 野無咩點濕o~
個人就真係由頭濕到腳~~
好耐無試過連低低都濕曬~~
:mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 15, 2008 9:54 am 
離線
Site Admin

引言回覆:
我繩之外,我個背囊D 野無咩點濕o~
個人就真係由頭濕到腳~~
好耐無試過連低低都濕曬~~

咁唔濕有無嗅呀? :mrgreen:

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 19, 2008 10:00 am 
離線
新仔級
新仔級

Hilda 寫:
袁小信 寫:

最後都無噃, 約左咁耐, 真可惜呀.....不過上星期天氣真係唔係太穩定, 我地改左去飲茶, 你考二級一定掂啦??!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 19, 2008 10:01 am 
離線
新仔級
新仔級

袁小信 寫:

無呀, 我地改左去飲茶..哈哈哈!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 19, 2008 10:07 am 
離線
新仔級
新仔級

袁小信 寫:
Mei Mei 寫:
VIP1217 寫:
袁小信 寫:
Mei Mei 寫:
VIP1217 寫:
gracewin 寫:
袁小信...
雖則與你素未謀面,但在討論區見到你對大自然的熱愛,
我好相信你一定會搵到一個願意每個星期日都同你一齊行山的好女友!
我地WA出名靚女多的呀!!!
也是結合好恩緣的好地方呢!!!
我地有好多好例子...
至少都有4對"癡男美女"啦! :mrgreen:

唔知有冇學生ge呢>0<!!

好心你唔好掛住溝女啦!!! :lol:

呵呵呵, 咪嚇親學生喎, 靚仔~

我有感而發jar...
唔使咁激動ge大家...

呵呵呵, 唔洗擔心, 無人會阻你發達架, 盡情溝女啦你!!! :haha :haha :haha

傻啦, 入到黎WA做義工, 識朋友係頭盆, 行山學野至係主菜, 呵呵呵.....

當然『白頭到老』既甜品都好"重要", 但唔係"必要"囉 ←但有既會更開心 :lol: :lol:

Mei Mei姐, 努力升上二級班啦, 然後俾d熱血食埋個全餐, 可能有意想不到既收鑊呢

新哥仔, 你反教我兩招好喎, 我知你有大把橋的, 呵呵呵....

好!多謝你鼓勵呀!!! 我要食埋個全餐呢!! 盛你貴言呀~有意想不到既收獲, 呵呵呵!!! :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 19, 2008 10:20 am 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

Mei Mei 寫:
袁小信 寫:
Mei Mei 寫:
VIP1217 寫:
袁小信 寫:
Mei Mei 寫:
VIP1217 寫:
gracewin 寫:
袁小信...
雖則與你素未謀面,但在討論區見到你對大自然的熱愛,
我好相信你一定會搵到一個願意每個星期日都同你一齊行山的好女友!
我地WA出名靚女多的呀!!!
也是結合好恩緣的好地方呢!!!
我地有好多好例子...
至少都有4對"癡男美女"啦! :mrgreen:

唔知有冇學生ge呢>0<!!

好心你唔好掛住溝女啦!!! :lol:

呵呵呵, 咪嚇親學生喎, 靚仔~

我有感而發jar...
唔使咁激動ge大家...

呵呵呵, 唔洗擔心, 無人會阻你發達架, 盡情溝女啦你!!! :haha :haha :haha

傻啦, 入到黎WA做義工, 識朋友係頭盆, 行山學野至係主菜, 呵呵呵.....

當然『白頭到老』既甜品都好"重要", 但唔係"必要"囉 ←但有既會更開心 :lol: :lol:

Mei Mei姐, 努力升上二級班啦, 然後俾d熱血食埋個全餐, 可能有意想不到既收鑊呢

新哥仔, 你反教我兩招好喎, 我知你有大把橋的, 呵呵呵....

好!多謝你鼓勵呀!!! 我要食埋個全餐呢!! 盛你貴言呀~有意想不到既收獲, 呵呵呵!!! :mrgreen:

呵呵呵, 下期二級班見啦 :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 19, 2008 10:26 am 
離線
活躍級
活躍級

Mei Mei 寫:
Hilda 寫:
袁小信 寫:

最後都無噃, 約左咁耐, 真可惜呀.....不過上星期天氣真係唔係太穩定, 我地改左去飲茶, 你考二級一定掂啦??!!

多謝你pm我既鼓勵,順利完成 :) 仲有意想不到的經歷,你都快d報la!

下次再約你地飲茶ah!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 26, 2008 12:05 pm 
離線
新仔級
新仔級

Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
Hilda 寫:
袁小信 寫:

多謝你pm我既鼓勵,順利完成 :) 仲有意想不到的經歷,你都快d報la!

下次再約你地飲茶ah!

有咩意想不到既經歷即?? 講嚟聽下啦, 我好想知呀!!! :mrgreen:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 26, 2008 9:08 pm 
離線
活躍級
活躍級

Mei Mei 寫:
Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
Hilda 寫:
袁小信 寫:

下次再約你地飲茶ah!

有咩意想不到既經歷即?? 講嚟聽下啦, 我好想知呀!!! :mrgreen:

hehe,你上二級班就知架la :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 26, 2008 11:26 pm 
離線
Site Admin

Hilda 寫:

引言回覆:

唔該曬~二級班既朋友合作~~ :mrgreen: :mrgreen:

最壞的打算;最好的準備!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 27, 2008 9:50 am 
離線
新仔級
新仔級

sze 寫:
Hilda 寫:

引言回覆:

唔該曬~二級班既朋友合作~~ :mrgreen: :mrgreen:

:lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 28, 2008 1:58 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

mei mei姐, 昨天又冇緣見你喇, 呵呵呵.......

下次行山記得黎呀~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 28, 2008 2:21 pm 
離線
新仔級
新仔級

袁小信 寫:
mei mei姐, 昨天又冇緣見你喇, 呵呵呵.......

有緣千里能相會啊!!!!
2:!
下次行山記得黎呀~

前日有無游繩落護土牆呀???? :wa

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 28, 2008 3:16 pm 
離線
馬鞍山級
馬鞍山級

Mei Mei 寫:
袁小信 寫:

下次行山記得黎呀~

[size=18]前日有無游繩落護土牆呀???? :wa

緊係無啦~~ :mrgreen:
我地揀左一條好好落ge 石樓梯落山~~
又快又舒服~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 28, 2008 6:01 pm 
離線
新仔級
新仔級

friend 寫:
Mei Mei 寫:
袁小信 寫:

下次行山記得黎呀~

又快又舒服~~

唉...早知我就去啦.....我係驚你地游繩咋!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 28, 2008 8:13 pm 
離線
活躍級
活躍級

Mei Mei 寫:
friend 寫:
Mei Mei 寫:
袁小信 寫:

下次行山記得黎呀~

又快又舒服~~

[size=18]唉...早知我就去啦.....我係驚你地游繩咋!!!

嘜你唔係唔知醒咩,叫我地唔駛等你 :mrgreen:

我個日都同你講左有兩條路線比你選擇,如果你驚的話早d同我地講呀ma :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 7月 28, 2008 10:48 pm 
離線
牛湖墩級
牛湖墩級

Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
friend 寫:
Mei Mei 寫:
袁小信 寫:

下次行山記得黎呀~

又快又舒服~~

[size=18]唉...早知我就去啦.....我係驚你地游繩咋!!!

我個日都同你講左有兩條路線比你選擇,如果你驚的話早d同我地講呀ma :lol:

呵呵呵, 唔駛驚喎, 有咁多俊男0係度, 有d咩事既夾手夾腳抬你落山都仲得~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 29, 2008 9:29 am 
離線
新仔級
新仔級

袁小信 寫:
Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
friend 寫:
Mei Mei 寫:
袁小信 寫:

下次行山記得黎呀~

又快又舒服~~

呵呵呵, 唔駛驚喎, 有咁多俊男0係度, 有d咩事既夾手夾腳抬你落山都仲得~~

呵呵呵~你班俊男到時就夾手夾腳 ~~~伸我落山就真!!!我係初哥, 真係無乜經驗咋.....費事累街坊啫..嘻嘻!! 不過我果朝真係唔知醒既....對唔住丫, 我唔捨得周公公!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 29, 2008 9:34 am 
離線
新仔級
新仔級

Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
friend 寫:
Mei Mei 寫:
袁小信 寫:

下次行山記得黎呀~

又快又舒服~~

對唔住呀~~Hilda, 你為左我嘥咁多口水問果幾個俊男果度既山型地勢...攞哂資料比我, 而我又甩你底.........請原諒我啦!!! :cry:

我果朝真係唔知醒既, 最衰都係周伯伯啦, 唔會有下次架啦!! :?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 7月 29, 2008 9:54 am 
離線
活躍級
活躍級

Mei Mei 寫:
Hilda 寫:
Mei Mei 寫:
friend 寫:
Mei Mei 寫:
袁小信 寫:

下次行山記得黎呀~

又快又舒服~~

對唔住呀~~Hilda, 你為左我嘥咁多口水問果幾個俊男果度既山型地勢...攞哂資料比我, 而我又甩你底.........請原諒我啦!!! :cry:

我果朝真係唔知醒既, 最衰都係周伯伯啦, 唔會有下次架啦!! :?

好啦!我原諒你la, 下次唔好la :mrgreen:

下次有咩擔心記住同我地講ah,我地一條Team黎架ma, 點會唔理你呢:lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 84 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :